Кіркоров розлютив фанатів, з'явившись на вечірці у спідниці / фото instagram/fkirkorov

Путініст Філіп Кіркоров вирішив епатувати публіку. Він прийшов на російський світський захід у спідниці.

Відзначається, що на вечірку з нагоди ювілею журналу HELLO! прийшли найвідоміші російські зірки, в тому числі і співак Кіркоров. Ось тільки його наряд вкрай здивував присутніх. Артист обрав для світської вечірки чорну спідницю в підлогу.

Саме вона і стала головною темою для обговорень на заході, але це ніяк не вплинуло на гарний настрій зірки. Він з посмішкою позував журналістам.

Варто відзначити, що Кіркоров на своїй сторінці в Instagram після вечірки опублікував відео, на якому він співає на сцені в своєму шокуючому вбранні. При цьому в якості аудіодоріжки до ролика обраний його хіт "Колір настрою синій", що в контексті виглядає вкрай неоднозначно.

Не всі фанати по достоїнству оцінили стильні потуги артиста. У коментарях навіть натякнули на нетрадиційну сексуальну орієнтацію співака: "Чому спідничка не блакитного кольору?", "Все добре, але спідницю то, чого напнув... старий!".

Фанати розлючені: Кіркоров з'явився на світській вечірці в спідниці (відео)

Крім того, деякі підписники нагадали, що в Росії прийняли закон про заборону пропаганди ЛГБТ, що передбачає чималі штрафи.

"Вже пора карати...у нас закон вийшов щодо ЛГБТ, а він, надівши юбчонку, пропагує? Він не в Шотландії, це там національний костюм, а тут пропаганда!!!! І сценічний образ тут ні при чому!" - обурилася підписниця.

Фанати розлючені: Кіркоров з'явився на світській вечірці в спідниці (відео)

Позиція Кіркорова щодо війни в Україні 

Співак публічно підтримав кровопролитну війну Росії проти України. При цьому він неодноразово критикував своїх колег, які виступили проти нападу на український народ. Крім того, він частий гість на кремлівських концертах.

Через антиукраїнську позицію Філіпу Кіркорову хочуть заборонити в'їзд до США. Група американських активістів подала скаргу в Мін'юст, Мінфін та інші місцеві відомства США.

Вас також можуть зацікавити новини: