У 2016 році співачка вирішила приділяти більше уваги своїй родині, а тому відмовилася від активного розвитку кар'єри / скриншот

Відома співачка Гайтана, яка "зникла" з соцмереж та не публікувала особисті фото з початку повномасштабної війни, нарешті вийшла на зв'язок з фанатами. Вона показала, як змінилася за цей час.

Так, Гайтана розмістила в Instagram нові фото. На них вона позує з чоловіком та маленькою донечкою.

Гайтана з чоловіком та донькою / скриншот

Співачка відмовилася від минулого стилю. Нині вона обирає простий та зручний одяг, носить довгі коси та, як помітно на фото, веселиться разом з родиною. 

Відео дня
Нове фото Гайтани / скриншот

Гайтана не стала пояснювати, куди та чому "зникала" з соцмереж. Втім, фани були у захваті навіть від того, що вона просто показала нові фото. Коментатори пишуть:

  • "Гайтаночко! Нарешті я Вас бачу! Сумую і мрію потрапити на ваш концерт"
  • "Як приємно бачити вас з сім’єю! Коли буде змога і натхнення, повертайтесь на сцену в Україну, ми на вас дуже чекаємо!"
  • "Гайтана - унікальна співачка, прекрасна людина! Раді бачити! Також будемо щасливі чути оксамитовий голос України! З великою радістю згадую наші репетиції"

Який вигляд Гайтана мала у минулому

Гайтана-Лурдес Ессамі (повне ім'я співачки) народилася у Києві, проте перші п'ять років свого життя перебувала у Конго. Після цього мати забрала її до України. Гайтана вивчила українську мову та здобула економічну освіту та закінчила музичну школу. Співачка, яка прославилася завдяки своїм хітам "Два вікна", "Шаленій", "Самотня босса" та іншим пісням, активно виступала з 2003 року. 

Який вигляд мала Гайтана у минулому / скриншот

Вона підкорила серця українців не тільки співом, а й ефектними образами. Гайтана завжди обирала незвичайні зачіски, яскраві наряди та аксесуари.  

Що Гайтана говорить про війну

Відомо, що у далекому 2016 році співачка вирішила поставити родину на перше місце, а тому призупинила свою кар'єру. На початку повномасштабної війни співачка припинила "постити" особисті фото, проте часто викладала патріотичні картинки та писала про підтримку. Вона зазначала, що молиться за Україну. Де саме вона знаходиться - Гайтана не розповідала.

Вас також можуть зацікавити новини: