Кетрін відвідала авіабазу RAF Brize Norton \ фото REUTERS

Дружина принца Вільяма герцогиня Кембриджська Кетрін відвідала перший захід після літніх канікул і тривалої перерви в роботі.

Герцогиня відвідала авіабазу RAF Brize Norton і поспілкувалася там з британськими військовими, які в останні тижні допомогли евакуювати тисячі людей з Афганістану.

Під час цієї зустрічі Кетрін поділилася дечим цікавим про своїх дітей. Як пише People, герцогиня сказала, що її троє дітей дуже цікавляться літаками.

Відео дня

Читайте такожМеган Маркл обійшла Кейт Міддлтон в рейтингу весільних суконь

Можливо, це викликане тим, що їхній батько принц Вільям свого часу був капітаном пошуково-рятувальних служб Королівських військово-повітряних сил, який провів кілька років на початку свого шлюбу з Кейт на острові Англсі в Уельсі в рамках цієї місії.

А дядько принца Джорджа, принцеси Шарлотти і принца Луї — принц Гаррі служив в Афганістані. Військова служба — священна честь для королівської сім'ї, і, хоча Луї ще не бачили в регаліях Королівських ВПС, його старший брат Джордж і сестра Шарлотта познайомились з літаками та гелікоптерами під час поїздки до Німеччини у 2016-му та 2017 роках, передає ТСН.

На авіабазі герцогиня поспілкувалась з військовими \ фото REUTERS

Вас також можуть зацікавити новини