Фото інстаграм гурту "Антитіла"

Фронтмен гурту гурт "Антитіла" Тарас Тополя зустрівся з прем’єр-міністеркою Італії Джорджаю Мелоні. Вона подарувала українському гурту пам'ятний подарунок - почесну відзнаку з італійським написом, який перекладається як "ми віддаємо душу й тіло за нашу свободу".

"Пані Мелоні подарувала Тарасу та гурту "Антитіла" відзнаку, присвячену двом рокам українського опору", - написали учасники гурту під фото, яке опублікували в Instagram.

Подарунок від прем'єр-міністерки Італії / фото інстаграм гурту "Антитіла"

Тарас також прийшов не з порожніми руками і презентував почесній гості вініловий програвач та платівку, на якій записані пісні гурту.  

Відео дня

"Під час візиту Президента України до Італії півроку тому, прем’єр-міністерка Італії Джорджа Мелоні зізналась, що починає свій ранок з новин про Україну, а також заспівала приспів пісні "Фортеця Бахмут", яку полюбила ще на фестивалі у Сан-Ремо і стала щирим прихильником музики гурту "Антитіла". У другу річницю повномасштабного вторгнення, вона відвідала Україну. Користуючись нагодою, "Антитіла" також вирішили зробити подарунок - вініловий програвач італійського виробництва із українською душею – платівкою "MLNL", яка містить запис пісні "Фортеця Бахмут". Адже італійське залізо + українська хоробрість = непереможне поєднання", - написав гурт під фото.

Подарунок від Тараса / фото інстаграм гурту "Антитіла"

Нагадаємо, нещодавно актор Міккі Рурк вигадав новий спосіб допомогти Україні завдяки Залужному.

Вас також можуть зацікавити новини: