Стало відомо, з ким розвиває стосунки Злата Огнєвіч / фото instagram.com/tarmaks/

Українська співачка Злата Огнєвіч у фіналі романтичного шоу "Холостячка" вибрала Андрія Задворного. Однак їхня історія не склалася. Після шоу зірка зблизилася з іншим учасником.

На пост-шоу "Холостячки" Задворний повідомив, що за час реальних стосунків він охолов, припинив відчувати те, що відчував, його закоханість пройшла.

Читайте такожЕкс- "холостяк" Михайлюк після ДТП польотів у США, але зв'язався із сім'єю потерпілого

Відео дня

Зізнання Задворного поранило "Холостячку", але в той момент з'явився інший учасник – Максим Тарапата. Саме він став підтримкою Огнєвіч після розриву з обранцем. Тарапата запрошував її на побачення, катав по місту ночами, дарував квіти.

"Так, у мене є почуття. Я дуже радий, що у нас такі стосунки, що ми один одного підтримуємо", – поділився Максим Тарапата в пост-шоу.

Спільне фото зі Златою і Максом опублікував і ведучий проекту Григорій Решетник з неоднозначним підписом: "Злата Тарапата або Тарапата Злата".

Фото instagram.com/grisha_reshetnik/

Натяків на те, що саме з ним співачка почала новий роман, було багато – пару зустрічали під час прогулянки Києвом.

Пара стверджує, що поки говорити про кохання між ними рано. Однак Тарапата не виключає того, що їх дружба може трансформуватися в справжні почуття. Зараз він дає час екс-холостячці, щоб її рана загоїлася.

Нагадаємо, Максим Тарапата покинув проект "Холостячка" за крок до фіналу, в 11 випуску. Огнєвіч відпустила його після знайомства з батьками зі словами, що "не може відповісти такою ж взаємністю".

Тоді чоловік зізнався, що часом йому було боляче і нелегко через ревнощі до інших учасників. Відразу після 11 випуску Тарапата розповів, що "вдячний за кожну хвилину, яку провів зі Златою Огнєвіч". Він написав, що в їх "історії на проекті була поставлена крапка", але йому є що сказати. Схоже, так Максим натякав, що спілкування зі співачкою продовжилося в реальному житті.

Вас також можуть зацікавити новини