Мер'єм Узерлі в серіалі» Величне століття " / скріншот серіалу

Зірка серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі здивувала фанатів. Актриса екстремально схудла і сильно змінилася. 39-річна Узерлі нібито знову стала 20-річною.

У своєму Instagram актриса вже показала результати схуднення. Вона влаштувала фотосесію і з радістю позувала на камеру. Узерлі, судячи з усього, дуже задоволена своєю новою зовнішністю.

Нові фото Мер'єм Узерлі / скріншот

На нових фото актриса приміряла коротку сукню і туфлі на високих підборах. Раніше вона обирала більш "закриті" наряди і рідко фотографувалася в повний зріст. Нині Узерлі, судячи з усього, вирішила показати всьому світу, як їй вдалося схуднути.

Зірка "Величного століття" екстремально схудла / скріншот

Однак не всі фанати оцінили нові знімки. Коментатори помітили, що у Узерлі вже "стирчать кістки", а її обличчя сильно змінилося. Від пухких щічок, якими вона підкорила глядачів "чудового століття", не залишилося і сліду. Коментатори пишуть:

  • "Хюррем-султан не впізнати, що ви з собою зробили?"
  • "Красиво, але пора зупинитися"
  • "Занадто худі плечі, вам краще повернути колишні форми".

Який вигляд мала Узерлі раніше

Відомо, що для зйомок в серіалі "Величне століття" Мер'єм Узерлі спеціально набирала вагу. Їй довелося погладшати, щоб отримати роль. Актриса "наїдала" щоки, але після завершення зйомок вирішила повернутися до колишньої форми.

Мер'єм Узерлі в серіалі» Величне століття " / скріншот серіалу

Однак багато фанатів вважають, що Узерлі не варто настільки наполегливо худнути. Образ Хюррем-султан запав у душу багатьом глядачам саме завдяки її фігурі. 

Нагадаємо, раніше в мережі показали сильно постарілу Нігяр з "Величного століття".

Вас також можуть зацікавити новини: