Анастасія Цимбалару вийшла заміж за Григорія Бакланова / колаж з фото

Історії кохання на екрані можуть перерости у стосунки в реальному житті. Так і сталося у деяких українських акторів. Розповідаємо, як вони знайшли одне одного і зв'язали себе узами шлюбу.

Дар'я Легейда і Дмитро Сова

У 2021 році відбулося весілля однієї з найяскравіших пар українського кіно - Даші Легейди та Дмитра Сови. Як розповів в одному з інтерв'ю актор, він зі своєю дружиною познайомився на зйомках. На наступний день вони сходили на дискотеку, а на ранок він вже сказав, щоб вона переїжджала до нього. До весілля вони були разом всього 10 місяців, але, як каже Сова, його жодного разу не відвідувала думка, що він помилився у своєму виборі.

Дарина Легейда і Дмитро Сова / instagram.com/daryaleheida

Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов

Анастасія та Григорій познайомилися ще в університеті. Але, як зізналася Цимбалару, спочатку вона навіть не помічала Григорія, а потім вони просто дружили. Про симпатію навіть мови не йшло. Однак все змінилося на четвертому курсі, коли Настя допомогла хлопцеві з роллю. У 2018 році Бакланов освідчився коханій, але розписалися вони тільки в 2021 році. 

Відео дня

"Увечері напередодні торжества у нас не було ні костюма, ні обручок, ні відеографа – нічого. Я була впевнена, що ми все скасуємо. Але Гришино "все буде" спрацювало", - розповідала Анастасія.

Анастасія Цимбалару і Григорій Бакланов / instagram.com/baklanov.gr

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик також познайомилися на зйомках серіалу. Вони грали закохану пару. Однак незабаром обидва зрозуміли, що у них кохання не тільки в кадрі. На той момент Федінчик був одружений, проте заради Наталки розлучився з дружиною. Зараз вони виховують сина Андрійка. До слова, на початку повномасштабного російського вторгнення Федінчик пішов на фронт.

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик / instagram.com/natalka_denisenko

Анна Гуляєва та Влад Нікітюк

Один з найпопулярніших українських акторів Влад Нікітюк офіційно не одружений. Однак у нього є кохана, актриса Анна Гуляєва. В інтерв'ю УНІАН Нікітюк говорив, що його кохана - найпрекрасніша жінка в світі. Також він розповів, що за час війни їхні стосунки тільки зміцнилися. Вони рухаються в одному напрямку і підтримують одне одного.

Анна Гуляєва і Влад Нікітюк / instagram.com/niki_vlad

Таїсія Хвостова та Ярослав Шахторін

Таїсія Хвостова і Ярослав Шахторін - відносно нові імена в українському кіно. Однак вони вже встигли себе відмінно зарекомендувати в серіалі "Жіночий доктор. Нове життя". У серіалі вони зіграли закохану пару, але, як виявилося, вони офіційно одружилися ще до прем'єри. Пара зареєструвала шлюб ще у жовтні 2022 року.

Таїсія Хвостова і Ярослав Шахторін / instagram.com/taisiya_khvostova

Раніше УНІАН назвав 5 відомих співачок, які вийшли заміж за своїх продюсерів.

Вас також можуть зацікавити новини: