Міша Романова живе на дві країни / Скріншот Instagram

Відома українська співачка, екс-учасниця жіночого гурту "ВІА Гра" Міша Романова на початку повномасштабного російського вторгнення з мамою і сином виїхала до Німеччини. Відтоді вона живе на дві країни.

За словами Романової, для неї важливим є те, що її 5-річний син перебуває в безпеці, тому зараз привозити його в Україну вона не планує.

"Зараз я живу на дві країни. Часто приїжджаю до Києва. І останній мій приїзд припав на масовану ракетну атаку. Я постійно спускаюся в укриття і в цей момент думаю: добре, що зараз мій 5-річний син у безпеці, з моєю мамою в Німеччині. Добре, що він не чує цих сирен і страшних вибухів. Вважаю, що потрібно зберегти найцінніше - наших дітей, яким дуже важливо відчувати безпеку і спокій", - сказала співачка в інтерв'ю "ТиКиїв".

При цьому артистка каже, що в неї є в планах повернутися в Україну, але тільки після перемоги над російською агресією.

Вона додала, що зараз мама їй допомагає з вихованням сина, поки сама вона намагається заробити грошей. Артистка зізнається, що розглядала варіант зміни професії. За її словами, вона могла б бути блогером.

"Мені подобається ділиться з аудиторією корисною для неї інформацією. Або що-небудь пов'язане зі спортом... Тому що спорт - важлива частина мого життя", - додала зірка.

Міша Романова із сином / Скриншот Instagram

Чим відома Міша Романова

Міша Романова була учасницею проєкту "Хочу у ВІА Гру". Там вона стала однією з трьох переможниць, після чого її прийняли до колективу жіночого гурту, де вона виступала з Ерікою Герцег і Настею Кожевніковою.

Після закінчення контракту Романова пішла в сольне плавання. Вона випустила кілька хітів, одним з останніх став трек "Переболіло" про нерозділене кохання.

Вас також можуть зацікавити новини: