Кузнєцова відзначає 7-у річницю знайомства з коханим / Фото Скріншот Instagram

Відома українська акторка Катерина Кузнєцова поділилася в мережі фото зі своїм коханим, бізнесменом Максимом Апліним. Напередодні пара відзначала річницю знайомства.

Як відомо, акторка та бізнесмен у стосунках вже 7 років. Кузнєцова опублікувала романтичне фото, аби привітати Апліна зі святом. На знімку пара, ймовірно перебуває, в Іспанії, де проживає чоловік після еміграції з Росії. 

"Сьогодні 7 років", - лаконічно написала актриса.

Відео дня
Скріншот Instagram

Натомість Максим підготував відео з подорожі закоханих у Париж та написав, що "7 років тому відбулося кохання з першого погляду":

Рівно 7 років тому ми зустрілися! Це було і є кохання з першого погляду! Я яскраво пам'ятаю почуття, які переповнювали нас того дня. Нам разом було дуже легко і весело! Спілкуватися про все, гуляти і не помічати нікого навколо, крім один одного! Ми навіть уявити не могли тоді, у що це перетвориться! Любов, ніжність, розуміння і підтримка один одного, сміх і радість, подорожі і фестивалі. Я люблю тебе! Ти моя мрія, моє кохання, мій найкращий друг! 7 років - це тільки початок! Все найцікавіше ще попереду, головне разом!

Скріншот Instagram

Зіркові підписники акторки також приєдналися до привітань пари:

  • Олексій Суханов: "Мої вітання! Нехай попереду ще багато років і щастя!"
  • Любава Грешнова: "Любов спасе світ! Вітаю"
  • Тарас Цимбалюк та Міла Сивацька прокоментували допис емоджі у формі сердечка.

Стосунки Кузнєцової та Апліна

Як відомо, пара познайомилася у далекому 2017 році. У Франції в 2021 році Максим освідчився Катерині, однак закохані досі не побралися.

На початку повномасштабного вторгнення Аплін різко засудив правління Кремля та підтримав Україну у боротьбі з РФ. Спочатку пара емігрувала до Шрі-Ланки, але згодом вони переїхали до Іспанії. Сама Кузнєцова живе на дві країни, тому що часто приїздить з робочими поїздками та, щоб відвідати рідних, в Україну.

Нагадаємо, стало відомо, що чоловік-росіянин Катерини Кузнєцової отримує громадянство України.

Вас також можуть зацікавити новини: