На даний момент до Кардашьян зазицяються безліч чоловіків / фото instagram.com/kimkardashian

Журналісти розповіли про потенційних наречених американської телезірки і підприємниці Кім Кардашьян після її розлучення з репером Каньє Вестом. 

Як повідомляє видання Page Six, зараз до Кардашьян зазицяються безліч чоловіків, серед яких члени королівської сім'ї, знамениті актори, спортсмени, а також бізнесмени-мільярдери.

За словами анонімного джерела, потенційні партнери намагаються зв'язатися із зіркою через спільних знайомих і людей, з якими вона колись працювала.

Відео дня

"Деякі пишуть Кім в особисті повідомлення в Instagram!",- розповів наближений до неї співрозмовник.

У той же час він зазначив, що, незважаючи на велику кількість запрошень на побачення, Кардашьян "на даний момент нікого не шукає".

Згідно з матеріалом, у неї немає переваг, стосовно професійної діяльності її майбутнього коханого. Найбільш важливими якостями при виборі партнера телезірка називає працьовитість, почуття гумору і романтичність.

"Він повинен цінувати сім'ю і надавати підтримку", - додає джерело.

Читайте такожАборт, рабство і психлікарня: названо причину розлучення Кардашьян і Веста

Подружжя Кім Кардашьян і Каньє Веста

  • З 24 травня 2014 року Кім заміжня втретє за репером Каньє Вестом, з яким вона зустрічалася 2 роки до їхнього весілля. У подружжя четверо дітей.
  • У січні 2021 року з'явилися чутки, що Кардашьян розлучається з чоловіком Каньє Вестом.
  • Варто відзначити, що у Каньє раніше діагностували біполярний розлад. Минулого року він також написав у Twitter, що вже два роки хоче розлучитися з Кім. Але з часом цей пост він видалив.