Не усі коментатори оцінили нові фото / фото instagram 

Колишній чоловік опальної співачки Ані Лорак похвалився відпочинком біля Карибського моря. Мурат Налчаджіоглу відправився до Домінікани разом зі своєю нареченою.

На своїй сторінці в Instagram він розмістив нові фото та похизувався не тільки тим, що насолоджується променями сонця на пляжі. Колишній Лорак показав свою наречену у купальнику.

 Наречена Мурата - візажистка Лілія / фото instagram

Обраниця Налчаджіоглу - візажистка Лілія. Вона активно веде свою сторінку в Instagram та часто показує спільні фото з колишнім Лорак. На нових фото дівчина не стала приховувати свою фігуру. Вона може похвалитися струнким животиком та пишним бюстом.

Відео дня
Колишній чоловік Лорак похвалився нареченою у купальнику / фото instagram

Реакція мережі

У коментарях користувачі пишуть, що Мурату пощастило з обраницею. Деякі фани досі пригадують, що бізнесмен був одружений на Лорак, тому його наречену постійно намагаються порівнювати з опальною співачкою. Не обійшлося й без хейту. Користувачі зазначили, що на тлі повномасштабної війни РФ проти України такі фото мають недоречний вигляд. Вони пишуть:

  • "В Україні війна, гинуть сотні людей. Головне на камеру пару пакетиків передали, надають допомогу… Він - герой, Лорак - зрадниця. Тепер можна і на пляжі засмагати, чому б і ні! Якби ви по-справжньому переживали за український народ, ви б там не засмагали, або хоча б не показували б, на знак поваги людям, які зараз перебувають під бомбардуваннями!"
  • "Ви супер"
  • "Які ви класнючі, ніби актори з фільму".

Що відомо про Мурата Налчаджіоглу

Декілька років тому бізнесмен, який мешкає у Києві, розлучився зі співачкою Ані Лорак. В них є спільна донька. Згодом він закрутив роман з візажисткою.

Після 24 лютого 2022 року бізнесмен підтримав Україну. Він зазначив, що продовжує жити у Києві. Блогер Слава Дьомін також повідомляв, що колишній чоловік Лорак допомагає ЗСУ та займається волонтерством.

Вас також можуть зацікавити новини: