Колишні колеги з РФ не телефонували йому після початку масштабної війни, каже Кондратюк / Скріншот

Популярний український телевізійний ведучий, продюсер та шоумен Ігор Кондратюк розповів, що за час повномасштабної війни РФ ніхто з колишніх колег - Сергій Сосєдов, Йолка та Серьога - не телефонували йому й не висловили свою підтримку.

Як він заявив в інтерв'ю "Еспресо", згадані вище люди знають його позицію, тому сенсу в таких телефонних дзвінках немає.

"Послати їх я не пошлю, в тому сенсі, що я взагалі людей не посилаю. Мій крайній ступінь ворожості до людини - я не беру трубку. Я рідко кричу на когось. Думаю, вони й не вибачаться. Гадаю, вони вважають, що ця історія від них не залежить. Тому навіщо?" - сказав Кондратюк.

Відео дня

Він зазначив, що не спілкується з людьми з РФ, з якими пройшов "свої телевізійні університети", з березня 2014 року. Все - через різні позиції щодо Майдану та Криму.

"Мені здавалося, ну от чесав чомусь їх Крим, не знаю нафіг він їм потрібен, адже вони й так в ньому почували себе більшими господарями, можна було купувати акваторії, бухти. Росіян туди тягнуло в Севастополь. Там взагалі порохова бочка україноненависників. Але ж ні, треба було ще й формально це зробити", - сказав український продюсер.

"В Росії знають, що у нас на цю тему розмови не може бути в принципі. Відповідно, чи вибачаться? Не знаю. Запитайте через 20 років. Може, хтось і вибачиться", - підсумував Кондратюк.

Раніше український шоумен Ігор Кондратюк розповів, що ще в 2014 році посварився з телеведучою Оксаною Марченко. Причиною конфлікту став його пост у Facebook про Донбас.

Вас також можуть зацікавити новини: