Королева з'явилася на публіці з тростиною покійного чоловіка \ фото gettyimages.com

Королева Великобританії Єлизавета II з'явилася на прийомі в бальному залі її резиденції в Норфолку з тростиною свого покійного чоловіка принца Філіпа.

Монарх запросила гостей на чаювання і вийшла до них в блакитній сукні з вишивкою і особливим аксесуаром в руках. Єлизавета II взяла з собою тростину з різьбленою ручкою з рогу, що належала принцу Філіпу, в пам'ять про нього, повідомило видання Hello!

Письменник і телеведучий Джайлс Брандрет зазначив, що королева взяла улюблену тростину герцога Единбурзького, якою він регулярно користувався, керуючи маєтком Сандрінгем.

Відео дня

Востаннє принца Філіпа фотографували з цією тростиною в 2013 році, коли він відвідував довколишній заповідник після операції на черевній порожнині.

Читайте такожКоролівський екс-кухар назвав улюблений алкогольний напій Єлизавети II

Принц Філіп помер у віці 99 років 9 квітня 2021 року у Віндзорському замку, його похорон пройшов в каплиці Святого Георгія 17 квітня. Філіп і Єлизавета були в шлюбі більше 73 років. У них народилися четверо дітей.

Королеву Єлизавету II вперше за довгий час з тростиною побачили в жовтні 2021 року, коли вона разом з дочкою принцесою Анною відвідувала службу в День Подяки, присвяченій сторіччю Королівського британського легіону у Вестмінстерському абатстві.

Для королеви це особлива річ \ фото gettyimages.com

Вас також можуть зацікавити новини: