Фото інстаграм Андре Тана 

Український дизайнер Андре Тан вперше розповів, чому досі не показує обличчя своєї доньки Софії від стосунків з екс-дружиною Аліною Харченко.  

Спочатку він наголосив, що 8-річна дівчинка дуже схожа на нього за характером, любить багато робити справ одночасно. А ще ходить на танці,  плавання, теніс та любить малювати. Проте це все знає лише він та колишня, адже публіці вони не хочу розповідати про доньку і не планують поки показувати її обличчя. 

Андре Тан з донькою / фото інстаграм Андре Тана 

"Це наша така домовленість з Аліною, що ми не будемо показувати. Тому що я вважаю, що дитина до 9 років у неї дуже слабкий імунітет енергетики. Тому що формується аура дитини. І до 9 років краще поберегти. Здоровʼя моєї доньки для мене дуже важливе", - пояснив Андре Тан в подкасті Аліни Шаманської.

До слова, Андре Тан пробув у шлюбі з підприємицею Аліною Харченко 9 років. У них народилася спільна донька Софія. У 2021 пара вирішила розлучитися, причиною такого рішення, за словами чоловіка, стали дизайнерські амбіції колишньої дружини. Зараз Андре щодня спілкується з донькою по відеозв'язку та намагається проводити час з нею на вихідних, адже дівчинка живе з мамою.

Нагадаємо, нещодавно акторка Камерон Діаз вдруге стала мамою і наголосила, що не буде показувати обличчя малюка задля його безпеки та спокою. 

Вас також можуть зацікавити новини: