Персонаж Малкочоглу Балі-бей / скріншот

Відомий турецький актор Бурак Озчівіт, який в серіалі "Величне століття" зіграв воєначальника Малкочоглу Балі-бея, показав свою дружину Фахріє Евджен. Зараз жінка перебуває на дев'ятому місяці вагітності і готується подарувати чоловікові другу дитину. 

У своєму блозі Озчівіт поділився її знімком. Фахріє на фото позує в білій обтислій сукні, яка підкреслює її немаленький животик. 

Зіркове подружжя не розповідає своїм шанувальникам про те, на кого саме чекають - на хлопчика чи на дівчинку. Але фанати припустили, що пара чекає саме на хлопчика, оскільки поруч з фото дружини Бурак залишив кілька синіх сердечок. 

Відео дня
Фахрийе Эвджен / фото instagram.com/burakozcivit
Фахрийе Эвджен / фото instagram.com/burakozcivit

Хто такий Бурак Озчівіт

Бурак Озчівіт - 38-річний турецький актор, модель. Народився і виріс в Стамбулі, де зараз живе разом зі своєю сім'єю. За його плечима безліч ролей, але найвидатніші - це "Величне століття", "Корольок - пташка співоча", "Чорна любов" і "Заснування: Осман".

До слова, одружений він саме на актрисі, з якою грав головні ролі в серіалі "Корольок - пташка співоча". Фахрійє Евджен виконала в ньому роль Феріде. 

Нагадаємо, який вигляд має актриса, яка зіграла Валіде Султан в "Величному столітті".

Вас також можуть зацікавити новини: