Що стало з Ксенією Качаліною / колаж з фото

Багато хто пам'ятає російську актрису Ксенію Качаліну за роллю у фільмі "Тьма". Саме ця картина принесла їй міжнародний успіх, але те, що стало із зіркою зараз важко уявити. Вона змінилася до невпізнання, і вплинув на це її колишній чоловік Михайло Єфремов, який зараз перебуває за ґратами після смертельної ДТП.

Про це повідомляє "Кіноафіша".

У 90-х роках Качаліна була популярною актрисою. За роль у фільмі "Над темною водою" вона отримала приз на кінофестивалі в Італії в номінації "Найкраща жіноча роль". Здавалося б, на неї чекає неймовірний успіх, але у долі на неї були інші плани.

Відео дня

На першому плані у Качаліної було особисте життя, яке і погубило її кар'єру. Майже чотири роки актриса прожила в цивільному шлюбі з Іваном Охлобистіним, який зараз "топить" за війну в Україні і навіть збирається їхати на фронт воювати на боці окупантів. При цьому одіозний актор так і не освідчився Ксенії, а потім і зовсім кинув її заради іншої жінки.

Що стало з Ксенією Качаліною / колаж з фото

Засмучена Качаліна тоді вийшла заміж за Олексія Паперного, але справжнього жіночого щастя в шлюбі з ним вона так і не знайшла. Тому незабаром вони розлучилися. Одразу після розлучення вона закрутила роман з Михайлом Єфремовим, який зараз відбуває покарання у в'язниці за смертельну ДТП.

Відомо, що в 2000 році у них народилася дочка, але навіть народження дитини не допомогло врятувати їхні стосунки. З Єфремовим Качаліна теж розлучилася, та ще й залишилася вона в непридатному вигляді через алкоголізм, який передався їй від скандального актора.

Що стало з Ксенією Качаліною / колаж з фото

Відтоді її життя кардинально змінилося. Якщо раніше вона була затребуваною актрисою і дуже привабливою жінкою, то зараз її практично неможливо впізнати. Мало того, що Качаліна на фото зовсім не виглядає на свої 51 рік, так вона ще й живе в повній убогості. 

Нагадаємо, що стало з Рікардо з "Дикої Рози".

Вас також можуть зацікавити новини: