'Люта ненависть до українців': відома актриса нажахала, як таксист у Польщі обматюкав її

Відома українська актриса Катерина Тишкевич шокувала історією про те, як добиралася з Варшави до Вроцлава з неадекватним водієм. Вона розповіла, що за нею приїхав таксист на старій машині, яка кілька разів глохла на ходу.

Разом з нею в авто були й інші пасажири, які раптово почали сперечатися з водієм. Спочатку Катя не зрозуміла про що йдеться, адже не володіє польською мовою. Тому вона звернулася до дівчат англійською і з'ясувала, у чому причина їхнього скандалу з водієм.

За словами Тишкевич, водій почав гнівно висловлюватися на її адресу та на адресу України, а дівчата-пасажирки не розділили думку чоловіка і вступили з ним у суперечку.

Відео дня

"Він почав кричати і тикати пальцем на мене, там уже пішли зрозумілі мені слова, на кшталт "к*рва українська" та інша лайка. Я звернулася до дівчат англійською, вони пояснили, що той погано висловився про Україну й особисто про мене, задоволений, що мови я не розумію, і сподівався, що польки розділять його погляди, але вони встали на мій захист", - розповіла акторка.

Вона додала, що водій навіть погрожував висадити їх посеред дороги, однак, на щастя, вони дісталися до місця призначення цілими і неушкодженими.

"Ми дісталися цілими і неушкодженими. Але могло бути зовсім не так, бо агресія поляка жахнула нас усіх. Він звинувачував мене в усьому. Люта ненависть до українців...", - додала артистка.

Нагадаємо, раніше Сердючка перед туром у США жорстко обматюкала росіян і задерла спідницю.

Вас також можуть зацікавити новини: