Мама зірки російського серіалу 'Слово пацана' вийшла заміж за воїна ЗСУ

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ.

В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язок із рідними, вони регулярно зідзвонюються. При цьому, за словами Кологривого, вони багато років уже не бачилися.

"Мама живе в Україні. Це зараз зрозуміло. Але при цьому ми щодня в діалозі. Просто не бачимося. У неї чоловік - український військовий. Тому я між двох вогнів перебуваю", - сказав виконавець ролі "Кощія" в серіалі.

Цікаво, що фрагмент інтерв'ю, в якому Микита говорив про маму і вітчима-військового, пізніше вирізали. Однак перша редакція встигла розлетітися мережею.

Позиція Микити Кологривого щодо війни в Україні

У 2023 році Микита публічно звернувся до окупантів і подякував їм за захист і безпеку. Після цього його внесли в базу "Миротворець".

Варто зазначити, що тривалий час актор мовчав про велику війну, проте він так само продовжував зніматися в російських серіалах.

Крім того, нещодавно Микиту Кологривого затримали після секс-домагань. В одному із закладів він схиляв офіціантку до інтиму, а після влаштував дебош.

Вас також можуть зацікавити новини: