MamaRika з чоловіком / Фото - instagram.com

Українська співачка MamaRika поспілкувалася з підписниками і вперше заговорила про пластичну операцію, яку хотіла б зробити. Жінка переконана, що кожен може робити зі своїм тілом що хоче. 

MamaRika в Instagram розповіла, що її груди після пологів обвисли і мають зовсім не такий вигляд, як їй хотілося б. Тому жінка вирішила займатися спортом і використовувати спеціальні засоби від розтяжок. Якщо це не допоможе, не виключає, що ляже під ніж хірурга. 

"Поки я годувала, "малишки" були бодрячком, а зараз трохи засумували. Якщо серйозно, то груди завжди змінюють форму після грудного вигодовування, і їм потрібен час на відновлення. Тим більше я годувала малюка 1,4 року, це ой як немало", - написала MamaRika. 

Відео дня

Вона зазначила, що багато її знайомих зробили пластику грудей після грудного вигодовування і зараз відчувають себе відмінно. 

"Тому спорт на допомогу, а також крем від розтяжок і надія на генетику. Якщо ні - тоді, може, дійсно задумаюся над пластикою. Бачу, що багато хто зробив собі на втіху, і навіть виду не подає. Вважаю, що кожен може робити зі своїм тілом те, що хоче. Головне, щоб тобі з цим потім було комфортно", - резюмувала співачка.

MamaRika розповіла про операцію / скріншот

Відзначимо, в 2021 році MamaRika стала мамою - у них з Сергієм Середою народився син. 

Нагадаємо, MamaRika і KOLA довели до сліз кліпом "Люди" з хроніками війни. 

Вас також можуть зацікавити новини: