Вєрка Сердючка з" мамою " Інною Білоконь / instagram.com/v_serduchka

Днями Вєрка Сердючка дала грандіозний концерт в Торонто, під час якого сталася "халепа" з її сценічною мамою Інною Білоконь.

Так, жінка спустилася зі сцени до глядачів і вилізла на поручень. Раптом шанувальники схопили її і почали тягнути до себе. Охоронці відразу ж зреагували і підбігли до Білоконь, щоб врятувати її. Однак вони не встигли.

У підсумку "мама" Сердючки опинилася серед натовпу народу, де влаштувала справжню "гуляночку" під хіт з однойменною назвою.

На щастя, обійшлося без інцидентів. Глядачі були дуже щасливі, що їхня улюблениця опинилася так близько поруч з ними. А ось сама Сердючка разом з шоу-балетом продовжила запалювати на сцені.

Інцидент з Вєркою Сердючкою в США

Днями Вєрка Сердючка летіла в США на концерт, проте він опинився під загрозою зриву. По-перше, спочатку літак не змогли посадити через завантаженість аеропорту, а потім почалася негода. Через дощ, блискавки і грози пілот був змушений зробити екстрену посадку в іншому місті

Тоді Сердючка ухвалила рішення їхати на автомобілі в пункт призначення, проте вона все одно запізнилася на концерт на годину через те, що довго не могла забрати багаж, знову-таки через негоду.

Вас також можуть зацікавити новини: