Тоня Матвієнко назвала їхню родину з Мірзояном "італійською" / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Тоня Матвієнко, яка зізналася, де живуть її рідні брати під час війни, розповіла, як вплинуло повномасштабне вторгнення на її особисте життя. Артистка розповіла про одне з правил у їхній з виконавцем Арсеном Мірзояном родині.

Матвієнко поділилася, що на початку повномасштабної війни, вони з молодшою донькою поїхали за кордон, а чоловік залишився в Україні. Співачка каже, що коли прощалася з Мірзояном, то вони пообіцяли один одному дочекатися зустрічі.

"Коли я їхала за кордон, він сказав, що обов'язково дочекається. І я пообіцяла йому. Ми це проговорили в машині. Ми дуже боялися втратити одне одного – це просто фізично відчувалося", – розповіла артистка в інтерв'ю для OBOZ.UA.

Відео дня
Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян з дітьми / Скріншот Instagram

Тоня також зізналася, що вони з Арсеном дуже емоційні особистості. Вона навіть назвала їхню сім'ю "італійською". Проте подружжя завжди дотримується правила не з'ясовувати стосунки при доньці.

"Хоча в нас така італійська родина. Можемо покричати, посуду трохи потовкти, а потім обнятись. Обоє дуже емоційні. Звичайно, намагаємося контролювати себе, щоб сварок не було при Ніні. Але, слухайте, ми ж не роботи якісь, а люди!" – додала знаменитість.

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко зізналася, як почувається після смерті матері.

Вас також можуть зацікавити новини: