Фігури Гаррі і Меган назавжди перенесли з королівської експозиції \ instagram.com/madametussauds/

Співробітники знаменитого музею мадам Тюссо виключили воскові фігури принца Гаррі і його дружини Меган Маркл з експозиції королеви Єлизавети.

Читайте такожМузей мадам Тюссо прибравши фігурі Меган Маркл і принца Гаррі від фігури королеви Єлизавети IIВперше про те, що фігури більше не ділитимуть постамент зі знаменитою бабусею, публіка дізналася в січні 2020 року. Саме тоді Гаррі і Меган заявили про бажання відокремитися і почати нове життя.

Тепер же в музеї Тюссо повідомили, що назавжди переселили воскових Гаррі і Меган подалі від Єлизавети. Тепер родичі королеви будуть мешкати поруч з Джорджем Клуні, Девідом і Вікторією Бекхем та іншими відомими особистостями.

Відео дня

У самому музеї в такому розкладі не побачили нічого особливого і поспішили пояснити, що розташування фігур має відповідати реальності.

«Ми завжди уважно стежили за ландшафтом знаменитостей, тому ми перемістили фігури принца Гаррі і Меган Маркл, щоб вони приєдналися до їхніх голлівудських друзів, що відобразило їхній новий статус на світовій арені як фаворитів зі списку кращих", — наводить слова генерального директора музею Тіма Уотерса The Sun.

Що на тему того, що відбувається думають самі Гаррі і Меган, поки невідомо. Подружжя переїзд своїх фігур не прокоментувало, передає popcornnews.

Вас також можуть зацікавити новини