Надя Дорофєєва показала архівне фото / instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва показала фото зі шкільних часів і розповіла забавну історію, як її однокласники вирішили влаштувати бойкот вчительці.

У кадрі Дорофєєва постала зі своєю однокласницею. На знімку вона позувала в чорній спідниці і жакеті, а також у білій блузці, гольфах і босоніжках на платформі. Шанувальники відзначили, що вона вже тоді була красунею і стильно одягалася.

Також Надя згадала історію, як її однокласники вирішили влаштувати бойкот суворій вчительці, але сама вона тоді пішла проти всіх і встала на її захист.

Відео дня
Надя Дорофєєва показала архівне фото / instagram.com/nadyadorofeeva

"У мене була сувора вчителька української мови Галина Федорівна, на прізвисько "Галіфе". Дуже сувора і конкретна. Одного разу, клас змовився їй помститися за суворість і коли вона зайшла, привіталася і сказала "сідайте", всі залишилися стояти. Немов не зрозуміли, що це за слово таке "сідайте". Вона повторювала і повторювала, але дитячий флешмоб - це дитячий флешмоб. З 27 чоловік сіли тільки троє – дві однокласниці і я. Галина Федорівна дуже засмутилася і пішла з класу. Мені було прикро і дуже хотілося її захистити. Це був перший раз в моєму житті, коли я свідомо пішла проти позиції більшості і дуже пишалася цим", - сказала Дорофєєва.

Вона додала, що сьогодні всі українці - трохи Галина Федорівна, але з невеликою різницею - ми не засмутилися і не пішли, ми захищаємо себе, свою землю і свою мову.

Нагадаємо, раніше Дорофєєва чуттєво виконала хіт Скрябіна "Спи собі сама".

Вас також можуть зацікавити новини: