Дорофєєва постала в кліпі в зухвалому образі / фото instagram.com/nadyadorofeeva

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва на своїй сторінці в Instagram навела пару цікавих фактів про свій новий кліп "Чому".

Читайте такожГурт KAZKA випустив нову пісню "Красива серцем", яка стала саундтреком до серіалу (аудіо)За словами артистки, спеціально для одного кадру було куплено дві машини. Сцену з аварією репетирували 2 години, і була лише одна спроба її зняти.

"Уявіть рівень напруги всієї знімальної команди - було б трішки прикро, якби щось пішло не так. У той момент повинно було збігтися ідеально все: каскадер повинен був врізатися в мою машину в певну секунду треку, а я при цьому - вчасно вийти з авто, прожити емоцію в кадрі, не злякатися і стати так, щоб мене не зачепило осколками", - зазначила поп-зірка.

 Новий кліп Дорофєєвої "Чому"

Співачка Надя Дорофєєва, вона ж Dorofeeva, в п'ятницю, 11 червня, презентувала нову пісню "Чому" і кліп на неї.

У кліпі поп-зірка постає у футуристичному образі. "Кінець стосунків відчувається як катастрофа, що ми й показали в цьому кліпі. Саме такою мене побачив режисер Леонід Колосовський. Футуристична героїня, яка вихлюпує свій біль і образу в чуттєвій хореографії – і це не просто танці, це уособлення її страждань. І та, хто зриває свою злість на авто, кричачи на нього як на одухотворену істоту", - розповіла Дорофєєва.