Настя Каменських знялася в ролику шоу "ЖВЛ" / фото прес-служба 1+1

У мережі презентували яскраве інтро, яке розпочинатиме шоу про життя відомих людей "ЖВЛ" на телеканалі "1+1" протягом усього нового сезону. Одну з головних ролей у ньому виконала Настя Каменських.

Про це повідомили в прес-службі "1+1".

Відзначається, що в зйомках ролика взяли участь 12 знаменитостей, а також зіркові репортери проекту.

"В новому ролику ведучі Віра Кекелія та Богдан Юсипчук йдуть пустелею, втомлені сонцем і нудьгою. Вони знаходять дискобол, який переносить їх на вечірку біля басейну. Там на них вже чекають найвідоміші зірки країни", – йдеться в повідомленні.

Читайте також"Дуже відверта" Настя Каменських розекретила образ з нового промо для шоу (фото)Серед зірок – співак Павло Зібров, артистка Аліна Гросу зі своїм хлопцем Романом Полянським, співачка Слава Камінська, ведуча "Твого дня" на 1+1 Стася Ровінська, ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін, акторка "Жіночого Кварталу" та учасниця "Танців з зірками-11" Настя Оруджова, переможець "Голосу країні -10" Роман Сасанчин, олімпійський призер Ілля Кваша, танцівник Дмитро Дікусар, співак El Кравчук, футболіст Сергій Мельник

"Ролик інтро 5 сезона "ЖВЛ" вийшов неймовірно яскравим та сонячним. Рада не тільки взяти участь у зйомці цього відео, але й з того, що саундтреком для нього стала пісня Loca з мого альбому "Красное Вино". Мені здається, що це додало ролику перчинки", – прокоментувала Каменських.

Фото прес-служба 1+1
Фото прес-служба 1+1