Аніта зізналася, чи поніс покарання лікар, який її невдало проперував / фото інстаграм Аніти Луценко

Відома українська фітнес-тренерка Аніта Луценко, яка раніше розповідала про невдалу операцію з видалення пупкової грижі після вагітності на животі, зізналася чим завершилася ця історія. 

Вона наголосила, що досі триває реабілітація після неякісного хірургічного втручання. Аніта так і не отримала вибачень від лікаря, але вирішила його не карати. 

"Я не подавала позовів до суду і ніхто мені не телефонував теж. Коли я звернулась до цього лікаря з питаннями після операції, то не помітила жодної емпатії або ж бажання допомогти. Він сказав, що все ідеально. Хоча ідеально скоріше було до операції, порівняно з результатом. Зараз я в процесі реабілітації, і мій живіт вже наближається до нормального", - сказала Луценко в інтерв'ю виданню OBOZ.UA.

Відео дня
Аніта Луценко / фото інстаграм Аніти Луценко

І додала, що тепер зробила багато для себе висновків та рекомендує усім добре думати перед будь-якими операціями. 

"Це надважливий крок, до якого потрібно всіляко готуватися. Перед тим, як наважуватися на таке, варто "сім разів відміряти", зібрати реальні відгуки про лікаря, подивитися його роботи, а не сліпо довіряти рекомендаціям колег та статусу. Думаю, що ідучи на будь-яку операцію, потрібно також розуміти, що результат може бути і поганий", - наголосила фітнес-тренерка. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що співачці Анні Трінчер зробили операцію. 

Вас також можуть зацікавити новини: