Ольга Жуковцова поділилася, що стало причиною розриву стосунків / Скріншот Instagram

Відома українська акторка, учасниця "Жіночого Кварталу" Ольга Жуковцова вперше розповіла про розлучення з чоловіком Дмитром після 10 років шлюбу. Зірка відповіла, що стало причиною розриву.

Акторка зізналася, що від першого дня повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року, вони з Дмитром більше не чоловік та дружина. Як відомо, у Дмитра стався інсульт спинного мозку і він опинився в інвалідному візку. Ольга зазначила, що хвороба повпливала на розрив стосунків, але більшої причиною стали постійні переживання. Жуковцова каже, що їй було складно жити з усіма емоціями та стресами.

Ми зараз офіційно розлучені. 24 лютого 2022 року. Це не через його травму, але це додало складнощів. Я постійно з ним, проходжу всі страждання з ним. Я зрозуміла, що ми не цінуємо те, що у нас є. І ще вважаю, що жінка не має ставати повністю твоєю медсестрою. Так дуже сильно змінюються ролі. Мені не вистачило сміливості іноді відходити від його болі. Брати вихідні, знайти тих, хто доглядатиме за ним… Я з ним проговорювала, але "класичні" відповіді людей, які не хочуть йти до психотерапевтів: "Це ти ко*ч*на! У мене все гаразд.

Жуковцова з чоловіком і сином / Скріншот Instagram

Зірка "Кварталу" дійшла висновку, що потрібно цінувати кожен момент, і за необхідності звертатися до психологів. За її словами, завжди потрібно знаходити баланс у стосунках і не розчинятися в проблемах іншої людини.

"Усім хочеться, щоб ти був героєм і поклав своє життя заради інших. Потрібен баланс і не забувати про себе. Але це важко, якщо ти не вмієш це робити без проблем, то в стресовій ситуації ніколи не навчишся. Обирати себе треба на простих речах", – додала Жуковцова.

Що відомо про стосунки Ольги та Дмитра

Пара вперше зустрілася 20 років тому під час гри КВК. Їхні романтичні стосунки розпочалися за 5 років після знайомства. Пізніше закохані побралися. У 2013 році в Ольги та Дмитра народився син Олексій. Зараз хлопчик разом з батьком живе у Туреччині.

Нагадаємо, раніше Ольга Жуковцова відверто розповіла про батька-тирана.

Вас також можуть зацікавити новини: