false

Таке рішення під час прямого ефіру на телеканалі 1+1 оголосили судді проєкту "Танці з зірками". Андрій Мацола особисто привітав переможців та вручив кубок проекту "Танцюй серцем": "Ви їдете на Blackpool Dance Festival! Цей кубок справедливо ваш, і ще я хочу подарувати вам український прапор. Коли ви переможете на Blackpool, обов'язково підніміть його, щоб весь світ бачив, що українці вміють перемагати та вміють йти до своєї мрії. Успіху вам", - сказав меценат Андрій Мацола.

false

Конкурс "Танцюй серцем" тривав десять тижнів. За цей час головна хореографка "Танців з зірками" Олена Шоптенко переглянула близько 150 заявок від конкурсантів і передивились 100 годин відео. Вона відібрала 5 пар-фіналістів, які вийшли на паркет легендарного шоу в 11-у ефірі. Обрати одну пару-переможницю було надскладним завданням для суддів шоу.

Макс Чмерковський, суддя проекту "Танців з зірками", який десять разів брав участь у Blackpool зазначив: "Я насамперед хочу висловити величезну подяку Андрієві Мацолі за таку можливість, тому що це дійсно актуально. Мій перший Blackpool був у 17 років. У мене не було ні копійки. Ми збирали 300 доларів, і це зайняло багато часу, а вони одразу ж закінчились. Сьогодні вам Андрій дає реально крутий шанс. Blackpool – це єдиний у світі фестиваль, що може змінити кар’єру. Головне – туди потрапити і брати щороку участь. Я вважаю, що Україна буде представлена достойно. Я бажаю успіху парі, яка переможе".

Відео дня

"Участь у Blackpool дуже важлива. Я як керівник Київського державного хореографічного коледжу вболіваю за те, щоб молодь мала шанс. Звичайно, це реальна можливість представити Україну і показати, який наш народ обдарований", – додала Катерина Кухар, балетна діва і найвимогливіша суддя "Танців з зірками".

false

Суддя й один з найвідоміших танцюристів в Україні Влад Яма вважає, що проєкт "Танцюй серцем" та фестиваль у Блекпулі змінять кар’єру переможців: "Blackpool – це не просто турнір, це історія, яка насправді може змінити танцювальну кар’єру назавжди. Канал 1+1 та Андрій Мацола пишуть історію бального танцю. Це чудовий момент, який хочеться запам’ятати".

Зазначимо, згідно з умовами конкурсу, переможці Віталій Павленко і Анастасія Грошева отримають подарунок – участь у турнірі бальних танців Blackpool Dance Festival 2022.

До подарунка входить:

  • вартість витрат на реєстрацію у конкурсі;
  • вартість витрат на проїзд (квиток для кожної особи Переможця Конкурсу, з міста Київ до міста проведення Blackpool Dance Festival 2022);
  • зворотні квитки (з міста проведення Blackpool Dance Festival 2022 до міста Києва);
  • проживання у готелі під час проведення Blackpool Dance Festival 2022;
  • надання двох костюмів для двох виступів;
  • навчання з педагогами танцю для підготовки до участі в турнірі бальних танців Blackpool Dance Festival 2022.