Акторка не хоче згадувати про спільну роботу з росіянами / фото інстаграм Лесі Самаєвої

Зірка серіалів та фільмів "Скажене весілля", "Сестри по крові" та "Село на мільйон" Леся Самаєва, розповіла, як їй працювалося з російськими акторами до початку війни. 

Вона зазначила, що багато з них відчували в Україні себе зірками, адже їм завжди надавалися кращі умови.

"На жаль, таке було. Ми десь тулилися, всі в одній кімнатці, а в них умови були зовсім інші. Проте мене обурює навіть не це. Десь нещодавно прочитала вислів, мовляв мало того, що зараз росіяни намагаються відібрати в нас теперішнє життя, вони прагнуть знищити майбутнє. А я би ще додала: і відібрати минуле. Я не зможу ніколи поділитися спогадом про ту чи іншу роботу, бо мені огидно, коли згадую, що поряд працювали росіяни", - розповіла акторка в інтерв'ю виданню OBOZ.UA.

Відео дня

Вона також зазначила, що російську мову та все, що пов'язано з країною-агресором вона хояе забути. 

"Коли чую цю мову, бачу обличчя, які зараз кричать по телевізору, що "українці – нацики"… Мені неприємно дивитися навіть радянські фільми, на яких виросла, бо навколо бачу пропаганду. Все, що пов'язане з російською культурою та мовою – нині неприйнятне. Правильно кажуть, що будь-який російський демократ закінчується там, де починається українське питання. І ніби Путіна ненавидить, і проти війни, але українець повинен бути "молодшим братом". Вони заражені бацилою імперськості, і це невиліковне", - наголосила Леся. 

Нагадаємо, раніше відома українська акторка розповіла, чому знімалася в російських проектах після 2014 року.

Вас також можуть зацікавити новини: