Раніше Огнєвіч розповіла, які висновки зробила після "Холостячки" / фото УНІАН, Вальдемар Горлушко

Українська співачка Злата Огнєвіч зізналася, чи вільне зараз її серце після розставання з переможцем шоу "Холостячка" Андрієм Задворним.

Відповідаючи на питання підписника в сторіз Instagram Огнєвіч розповіла, що не поки хоче виливати назовні весь біль, який у неї є.

Читайте такожУчасник "Холостячки" Діма Шевченко знайшов заміну Огнєвіч: хто його нове кохання

"Мені потрібен час, щоб прийти в себе, щоб трансформувати всі мої почуття зараз в подяку. Я над цим дуже працюю. І звичайно не думаю про нові відносини. Я тепер про це думаю в іншому контексті. Просто покладаюся на Всесвіт. Якщо любов трапиться, я просто скажу - дякую", - зазначила Огнєвіч.

Нагадаємо, раніше Огнєвіч розповіла, який вона зробила головний висновок після участі в шоу "Холостячка", а також відповіла на запитання, чи допускає стосунки з Дімою Шевченком.

Як повідомляв УНІАН, у фіналі шоу Холостячка за серце Злати боролися двоє чоловіків - Діма Шевченко та Андрій Задворний. Останній став переможцем, а Дмитро пішов зі сльозами на очах.

Після фінального випуску Огнєвіч атакували хейтери у мережі розкритикували її вибір, адже багато хто вболівав за Діму Шевченка, та й сама Злата виявляла до нього дуже ніжні почуття.

Огнєвіч і Задворний пробули разом усього 1,5 місяці й розійшлися. Як розповів екс-коханий "холостячки", все сталося з його ініціативи, оскільки у нього пройшли почуття.

Вас також можуть зацікавити новини