Куриленко не вважає себе українкою / Фото: instagram.com/olgakurylenkoofficial

Відома голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко потрапила в скандал після несподіваної заяви про своє коріння.

Напередодні в своєму Instagram Куриленко опублікувала пост, в якому привітала з майбутнім Днем перемоги "наших". У відповідь на це багато підписників Куриленко поцікавилися, кого вона вважає "нашими". У відповідь та заявила, що мова йде про всі республіки колишнього СРСР, які воювали у Другій світовій війні.

Читайте такожАбсолютно голи: Ольга Куриленко показала пікантне фото

Відео дня

Після цього Куриленко заявила, що вона не українка, а слов'янка. За ці слова їй також довелося виправдовуватися. "Я не казала що слов'янка це національність. А як тест ДНК працює - почитайте онлайн. Там все докладно написано. Мій тест ДНК показав інші країни. Серед них Росія, Білорусь і Польща", - написала вона.

"Чому ви вирішили, що я соромлюся. Я просто правду сказала. Національність визначають по крові, адже правда? Так от я не 100% українка. А тест ДНК показав що Української крові у мене взагалі немає. Сорі. Мені взагалі-то все одно. Але тест так показав. Я сама здивувалася", - зазначила вона в іншому коментарі.

За її словами, так показав тест ДНК / скріншот

Як повідомляв УНІАН, раніше Куриленко показала своє карантинне фото без макіяжу.