Оля Цибульська зробила несподівану пропозицію любителям порно

Українська співачка та телеведуча Оля Цибульська прокоментувала рейтинг, опублікований платформою "PornHub" щодо відвідуваності сайту українцями. Зірка закликала усіх глядачів порно об'єднатися, щоб займатися коханням одне з одним, а не з екраном.

Про це повідомила в Instagram-stories.

У дослідженні платформи зазначається, що у 2021 році українці увійшли в топ-5 користувачів, які проводять на сайті для дорослих найбільше часу. Ця статистика обурила співачку.

Читайте також"Як намальований": Дзідзьо засвітився із холостячкою Нікітюк та "зачепив" колишню (фото)Цибульська назвала українців "витривалим народом" і натякнула, що також полюбляє фільми для дорослих. 

Співачка запропонувала усім користувачам порноплатформ об'єднатися для спільної мети – припинити сваритися через дрібниці і більше займатися приємними справами.

"Слухайте, може, варто об'єднатися всім, хто дивиться порно. Ну всім нам. І любити один одного, а не т*ахати один одному мозок", – написала виконавиця.

Зірка зазначила, що таким чином самотніх людей стане менше, та й демографічна ситуація в країні покращиться.

"Буде більше результату. Більше людей. І ніхто не буде почуватися самотнім", – підсумувала Цибульська.

Як повідомляв УНІАН, українська співачка Оля Цибульська прийшла на премію "Музична платформа" в бежевому образі - блузці, корсеті, що підкреслює талію і груди, а також в напівпрозорих штанях з шовковими рюшами.

Вас також можуть зацікавити новини: