Оля Полякова / instagram.com/polyakovamusic

Співачка Оля Полякова до повномасштабного російського вторгнення дружила з Олегом Винником і навіть випустила з ним спільну пісню "Длинноногое счастье".

Напередодні 24 лютого 2022 року вони мали випустити кліп на цю пісню. Полякова заплатила 150 тисяч євро за промо, однак потім Винник зник.

У зв'язку з цим останні два роки Полякова вирішує неприємну ситуацію, яка виникла з компанією, що виділила гроші на промо. Винник також мав брати участь у цьому питанні, але він відсиджується в Німеччині.

Відео дня

Полякова ображається на Винника через це і каже, що не подала б йому руку.

"Я б не потиснула руки Олегу Виннику. Не тому, що він втік чи не втік. Це, знаєте, справа кожного. Хоча, така собі справа. А тому, що він мене підставив. У нас з Олегом був спільний трек - "Длинноногое счастье". Це те, що в мене згодом перетворилося на "Чарівні очі", уже мою сольну пісню. Але перед війною ми зробили дуже круте відео, на яке нам під рекламу дуже велика компанія виділила кошти. І ми зняли дуже дороге красиве відео. І коли це все сталося, і потрібно було якось переробляти це все - Олег зник. І я сама за ці кошти вже два роки розбираюся з тією компанією. Тому тобі, Олеже, я б руки не подала", - зізналася Полякова в коментарі Times of Ukraine.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова перетворилася на брюнетку для феєричного кліпу.

Вас також можуть зацікавити новини: