Онук Ротару показав, як виглдить зараз / фото instagram.com

Онук знаменитої української співачки Софії Ротару, який втік з України після початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації, нещодавно показав свіжі фото. Анатолій Євдокименко зараз активно веде блог, де ділиться музичними роботами.

На своїй сторінці в Instagram втікач похвалився своїми новими знімками, на яких видно, що він серйозно змінив імідж. Молодий чоловік, мабуть, вкоротив своє довге волосся і зібрав їх ззаду. Крім того, стала помітна щетина на обличчі.

Онук Ротару змінив імідж / фото instagram / shmn

Після втечі онук Ротару приховував своє місцезнаходження. Відомо, що у грудні 2022 року він дав інтерв'ю британському виданню Deep House London.

Відео дня
Втікач Євдокименко не розкриває, де ховається від війни / фото instagram / shmn

Тоді він розповів про свою музичну кар'єру. Він співає під псевдонімом SHMN. У своєму акаунті в соцмережі Instagram, де у Євдокименко трохи менше 19 тисяч підписників, він активно ділитися записами авторських мелодій.

Співак активно ділиться авторською музикою в соцмережах / фото instagram / shmn

Онук Ротару втік з України - що відомо

Анатолій Євдокименко спробував у 2022 році втекти з України до Молдови. 7 березня в Могильові-Подільському затримали групу чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон. Серед втікачів був Анатолій, а також його батько. 

Пізніше в Instagram-блозі онук Ротару опублікував фото, на яких видно Ейфелеву вежу. Як йому все ж вдалося виїхати з України - не повідомляється.

Вас також можуть зацікавити новини: