Катерина Осадча / фото instagram.com/kosadcha

Українська телеведуча і волонтерка Катерина Осадча вразила новою жіночною фотосесією. Провела вона її в патріотичному стилі. Осадча позувала в декількох образах. 

Перший складався з яскравої жовтої вишиванки і джинсів, другий - з витонченої сукні глибокого синього кольору. Волосся ведуча "Світського життя" розпустила і злегка підкрутила. Образ був доповнений базовим макіяжем.

"Я без тебе, як жовтий без синього... Наш ще один великий проект на підтримку "Пошуку зниклих" - благодійний мерч з брендом One by One. "Пошуку зниклих" рік і чотири місяці. За цей час з телеграм каналу ми виросли в мультиплатформенний проект з постійним бажанням вдосконалюватися і робити більше, шукати, долати і допомагати. Ми навчилися миттєво реагувати на біди і мріємо зробити так, щоб люди не втрачали один одного ніколи... Ми всі - одне ціле. Нероздільні, як два кольори нашого прапора!" - резюмувала Осадча. 

Відео дня
Катерина Осадча / фото instagram.com/kosadcha
Катерина Осадча / фото instagram.com/kosadcha

Реакція соцмереж

  • "Вау, ти дуже красива!"
  • "Дуже стильна сукня! Я хочу таке ж!"
  • "Сил вам! Дякую за все, що робите!"

Про проект "Пошук зниклих"

Нагадаємо, одразу після початку повномасштабної війни Катерина Осадча заснувала інтернет-платформу, через яку можна було шукати близьких, з якими через проблеми зі зв'язком, окупацію та обстріли було втрачено контакт. 

Платформа виявилася настільки корисною і затребуваною, що перетворилася на цілий налагоджений механізм, який сьогодні функціонує за підтримки правоохоронних органів.

Вас також можуть зацікавити новини: