Режисер заявила, що більше не хоче "занурюватися в драму" / фото instagram.com/ksanabayrak

Відома режисерка Оксана Байрак, яка відсиджувалася в Одеській області під час повномасштабної війни, втекла до РФ. Скандальна зірка показалася в Петербурзі і повеселилася з путіністом Антоном Батирєвим - українським актором, який перейшов на бік ворога.

Instagram-аккаунт Байрак не відображається для українців, проте скріншоти з профілю артистки з'явилися на сторінці блогу kino.sity.

"Хто там розповідав, що Оксана Байрак в Одесі? Це не так. Вона в Росії.  Співає дифірамби пропагандисту Батирєву та іншим російським акторам. А ще її "втомили". Хоча мені здається, що вона сама себе "втомила" ще з 2014 року", - йдеться в описі до скріншотів.

Відео дня
Оксана Байрак, яка образила українців, втекла до РФ

На знімках Байрак позує в Петербурзі. Крім цього, в одному з дописів режисер заявила, що більше не хоче "занурюватися в драму", а відстань стала її "новою відповіддю на неповагу". Ймовірно, так вона натякнула на причини своєї втечі з України, адже багато хто критикував її за неоднозначні висловлювання про війну.

Що Оксана Байрак говорить про повномасштабну війну РФ проти України

Влітку 2022 року стало відомо, що Байрак відсиджується в Одеській області під час війни. До початку повномасштабного вторгнення вона писала, що народилася в СРСР і "вважає це найбільшим щастям". А після 24 лютого 2022 року режисерка відмовчувалася, не називаючи Путіна агресором.

Однак восени вона видала свою позицію. Байрак образила українців, які раділи ударам по Кримському мосту. 

Вас також можуть зацікавити новини: