Вона назвала повномасштабну війну "релігійною" / скріншот

Російська співачка Віка Циганова, яка відкрито підтримує війну проти України і навіть присвятила так званому ПВК "Вагнера" пісню, розкрила проблеми окупантів. Крім цього, вона заговорила про "сатанізм".

На думку Циганової, РФ воює не з Україною. Вона назвала повномасштабну війну "релігійною".

"Сатана відкрив свою пащу. Ось Люцифер, люди кажуть, що це таке? Це HIMARS, це і є бог війни, він керує цим усім", - стверджує росіянка.

Однак Циганова говорила не тільки про "богів війни". Вона заявила, що росіяни чекають, коли РФ нарешті відповість і "налякає сатанинський рід". Фанатка "Вагнера" вимагає, щоб РФ силою вивозила дітей з тимчасово окупованих населених пунктів України.

Крім цього Циганова розкрила проблеми окупантів. Виявилося, самі російські військові не приховують, що їх "молотять" під Сватовим і Кремінною, у них немає озброєння і квадрокоптерів. Крім цього, РФ кидає в найгарячіші точки на фронті мобілізованих, яких нічому не вчать. 

Циганова, яка так відчайдушно намагається прославляти окупантів, визнає, що росіянам плювати на тих, хто виконує злочинні накази Путіни і перебуває на війні. Співачка скаржиться, що ніхто не ходить молитися за військових, в церквах РФ порожньо, ніхто не переймається про "гарматне м'ясо". 

Хто така Віка Циганова 

Віка Циганова-співачка і пропагандистка РФ. Вона прославилася тим, що записувала пісні разом з Михайлом Кругом. У 2014 році Циганова підтримала путінську агресію, вона раділа тому, що країна-агресор захопила Крим і їздила туди з концертами.

Крім цього, росіянка виступала на концертах так званого "Антимайдану". Відомо, що за один такий виступ вона отримувала більше мільйона рублів (близько 500 тисяч гривень).

Циганова продовжувала підтримувати путінську агресію всі ці роки. А з початком повномасштабної війни пропагандистка навіть записала пісню на честь "Вагнера" і відкрито прославляє окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: