Дівчата спростували всі чутки / скріншот Instagram

Переможниці Нацвідбору на Євробачення-2024 Alyona Alyona і Jerry Heil відреагували на слова Melovin щодо фальсифікації голосів.

Дівчата в програмі "Сніданок з 1+1" спростували всі чутки про те, що вони купили перемогу на національному відборі.

"Знаєте, я постійно кажу одне і теж: "Дай нам Бог тих сил і тих грошей, про які всі думають, що вони у нас є". Я не уявляю, скільки потрібно заробляти, щоб оплатити таку кількість людей. Якщо люди думають, що вони у нас є, і ми б витрачали не на збори, а на такі речі, і не писали б якісну і класну пісню, яка потрапить в серце, то нехай вони у нас будуть", - зазначила Alyona Alyona.

Відео дня

Також Jerry Heil розповіла, що номер до виступу на головній сцені "Євробачення" в травні ще зазнає змін і вони з Alyona Alyona прислухаються до порад членів журі Нацвідбору-2024.

Крім того, свою точку зору щодо результатів голосування висловив продюсер Нацвідбору-2024 Володимир Завадюк.

"Круто підтримувати одне одного, а не хейтити постійно. Я проти культури хейту і відміни, якщо це не має під собою конкретних доказів і кейсів. Голосування проходить в "Дії". І враховуючи цей сервіс, у якого крута репутація, я вважаю, що тут неможливі ніякі фальсифікації", - сказав Завадюк.

Звинувачення Melovin

Melovin натякнув, що Alyona Alyona і Jerry Heil заплатили за перемогу на Нацвідборі. 

""Впала" "Дія" - це неможливо, адже туди ледь не щодня намагаються пробратися хакери окупанта, і даремно. Розрив між 1 і 2 місцем в 600 000 - питання. А ще, хто пояснить голосування журі, коли тих, кого критикували, оцінили найвищими балами?" - зазначив Melovin.

Вас також можуть зацікавити новини: