Співак не розуміє українців, які продовжують слухати пісні окупантів / фото інстаграм Олега Собчука

Відомий співак та лідер гурту "Скай" Олег Собчук висловився про українців, які досі слухають російські пісні та роблять їх лідерами у рейтингу стримінгового сервісу Spotify.

Він наголосив, що дехто досі не розуміє важливості відстоювання власної культури і робить помилки минулого. 

"Це просто погана звичка, як куріння, наприклад. Це погана звичка, яка, я вірю, з часом мине і ця тенденція вже почалась. Головне - продовжувати тенденцію і популяризувати наполегливо україномовний продукт, якісний продукт", - наголосив музикант в інтерв'ю програмі "Вікна". 

Собчук додав, що має бути підтримка зі сторони держави. Проте найголовніше - це пам'ятати, що культура теж є зброєю у війні з ворогом. 

"Шкода, що такою ціною зараз люди почали переходити на українську мову. Я щиро бажаю, щоб це було ще більше, ще масовіше. Необхідно і далі не зупинятися, робити кроки тому, що ворог не спить. Ворог працює в тилу і перший палить книжки на окупованих територіях. Перше, що робить ворог - це вбиває культуру, вбиває мову. Тому ми повинні бути напоготові і захищати не лише нашу землю, а й нашу культуру і нашу мову в прямому сенсі цього слова", - наголосив Олег. 

Нагадаємо, раніше відомий український співак назвав причину, через яку досі не на фронті.

Вас також можуть зацікавити новини: