Оля Полякова / прес-служба 1+1

Українська співачка Оля Полякова емоційно звернулася до російського виконавця Філіпа Кіркорова, який підтримав Оксану Марченко і Віктора Медведчука. 

Своє відеозвернення Ольга розмістила на сторінці в Instagram.

Там вона заявила, що чекала два місяці, поки той надасть якусь підтримку Україні, проте він висловився тільки зараз, і не на підтримку України, а в бік Оксани Марченко і Віктора Медведчука. 

Відео дня

Полякова запитала у Кіркорова, чи не хотів співак пошкодувати українців, які свого часу були його фанатами і "носили на руках".

"Тобі її шкода? А український народ, який носив тебе на руках, набивав тобі зали, співав твої пісні, любив тебе, тобі їх не шкода? Тих твоїх прихильниць, молодих і літніх, яких фізично тисячами вбиває твоя країна, вбиває і гвалтує жінок і дітей, які стирають з лиця землі російськомовні міста", - запитала Ольга у Філіпа. 

"Ти пишеш, що для тебе цінність-людські відносини? Ну, давай почнемо з мене і з моїх з тобою відносин. Не буду говорити, що ти жодного разу не написав мені за цей час, не поцікавився, як я, як мої діти", - сказала на відео Полякова. 

Також артистка каже, що щосили виправдовувала Кіркорова, проте зараз це не має ніякого значення. 

"Я завжди приводила тебе в приклад завдяки твоєму розумінню душі артиста. Це захоплення залишиться зі мною і тепер. Як пам'ять про те, що великі артисти можуть бути маленькими людьми", - резюмувала співачка. 

Нагадаємо, Оля Полякова на росТБ розповіла, як окупанти розстріляли подругу її доньки.

Вас також можуть зацікавити новини: