Оля Полякова відреагувала на хейт на адресу дочки / скріншот

Нещодавно дочка української співачки Олі Полякової Маша відзначила своє 18-річчя. Дівчина вирушила до Парижа зі своїм бойфрендом. Коли вона опублікувала щасливі знімки в своєму Instagram-блозі, на неї обрушилася лавина хейту через те, що вона нібито влаштувала "бенкет" під час війни.

Зараз в інтерв'ю YouTube-каналу RAMINA Полякова обурено відреагувала на цькування:

"А моя 17-річна дочка напевно повинна була взяти рушницю і піти стріляти о*ків на фронт?! Це дитина! А дітям нічого на війні робити! Це моя позиція. Не можна хейтити і за те, що вивезли дітей. 10 мільйонів людей виїхали, а хейтять тільки мою Машу? Що це таке?"

Полякова закликала хейтерів замислитися про те, що моральні травми отримують не тільки ті діти, які залишаються в Україні і чують повітряну тривогу, свист ракет і вибухи, а й ті, які змушені були покинути свій будинок. 

"Діти, які виїхали, - дуже травмовані. Звичайно, ті, які тут залишаються під бомбами, - теж. Мої діти періодично бувають в Україні і теж сидять у бомбосховищі, ночують у підвалі. Вони вже знають, де летить дрон, де летить ракета, де ППО працює. Мої діти такі ж, як і інші діти", - висловилася Полякова. 

З приводу поїздки Маші в Париж знаменитість сказала наступне:

"У неї є хлопець, який купив квитки і відвіз її в Париж, поселив її в тризірковому готелі. Я їй кажу: "Чому ти не зняла це? Чому не зняла, що ви не в палаці орендували апартаменти? Покажи як є. Може вони не будуть так хейтити" А з іншого боку: чому вона повинна виправдовуватися? Тому що вона дитина? Тому що вона поїхала за кордон вчитися?"

Нагадаємо, Полякова відповіла, чому довго не переходила на українську.

Вас також можуть зацікавити новини: