Борис Горячев помер від коронавірусу / фото instagram.com/turetsky_choir

На 50-му році життя від коронавірусу помер соліст відомого колективу "Хор Турецького" Борис Горячев.

Про це повідомили в Instagram колективу.

"Друзі, з великою раною на серці повідомляємо Вам жахливу новину: Бориса Горячева з нами більше немає... Три тижні він боровся з цією заразою! Ми молилися та сподівалися на диво! Але у Бога свої плани... і ковід виявився сильнішим. Цю втрату важко усвідомити. Боляче навіть думати про те, що Бориса більше немає з нами. Висловлюємо глибокі співчуття всій його родині і близьким людям", – наголошується в повідомленні.

"Борис завжди відрізнявся позитивом і життєрадісністю. Навіть, коли виявився госпіталізований, писав нам смс-ки, що все буде добре!" – додали в колективі.

Борис Горячев: що про нього відомо

Читайте такожПомер екс-чоловік ПугачовоїБорис Горячев народився 7 жовтня 1971 року в Москві. Він закінчив Московське хорове училище імені Свєшнікова.

У "Хор Турецького" він прийшов у 2003 році. Виступав солістом колективу протягом 20 років.

У нього залишилися дружина та донька.

"Хор Турецького" - у "чорному списку Мінкульту

У лютому стало відомо, що Міністерства культури та інформаційної політики України внесло до "чорний список" учасників гурту "Хор Турецького".

До переліку осіб, які загрожують нацбезпеці України, потрапили: Олексій Александров, Павло Бердников, Олег Бляхорчук, Костянтин Кабанов та Михайло Кузнєцов,