Потап розлютив українців парою фото / фото instagram.com/realpotap

Український продюсер Потап повідомив, що знову опинився в Дубаї. Він розповів, що "випадково сталося" так, що він потрапив в ОАЕ з робочих питань.

На своїй сторінці в Instagram він запостив кілька знімків на тлі аеропорту, а також показав квиток на літак.

"Ви всі добре знаєте, що наша сім'я і наші бізнеси допомагають українцям, всіма нами доступними заходами. Це і автоматизована цифрова платформа helpua.io, концерти та аукціони по всьому світу, цифрові продажі наших пісень та відео – це все підпорядковано допомозі ЗСУ та гуманітарним місіям в Україні. Не менш важливою є і інформаційна підтримка, і поширення актуальної інформації про Україну у світі. Дубай - серце Мідліста і багато українських компаній шоу-індустрії, знаходять саме тут шляхи для подальшого розвитку, відкривають нові ринки. Багато українців працюють у перлині Сходу. Ми одні з них. Ми працюємо як на шоу-бізнес/рекламній території, так і на технологічній ділянці ринку", – розповів Потап у коментарі до фото.

Відео дня
'Приїжджай окопи рити': Потап показав, де перебуває, і розлютив українців

Підписники обрушили на продюсера хвилю хейта. Українці обурені тим, що під час війни він може виїхати з країни, в той час як інші чоловіки сидять в окопах на передовій.

Хоч би посоромився. Хоча як, совість і мораль відсутня

Чорт, а ти де гуляєш, гайда приїжджай окопи рити

Не розумію для чого поститься таке - або розуму не вистачає, або навмисне - потролити земляків, прекрасно розуміючи внутрішній стан українців, чи може в посту є прихований сенс, відомий тільки вам, Олексій?))) У будь-якому випадку це наближає вас ні до чого Ані Лорак та їй подібних.

'Приїжджай окопи рити': Потап показав, де перебуває, і розлютив українців

Ну це п*здец, тут бл*ть нікого не випускають сім'ю побачити, а це чіпляє сережки і летить в Дубай.

Не соромно? Що це у вас за привілеї, які випустили за кордон? Фу, навіть огидно дивитися!!!

'Приїжджай окопи рити': Потап показав, де перебуває, і розлютив українців

Раніше УНІАН писав, що український продюсер і репер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, нарвався на різку критику в мережі після виходу своєї нової пісні, виконаної в дуеті з молодою виконавицею Katarina.

Вас також можуть зацікавити новини: