Принц Гаррі готується написати книгу / фото REUTERS

Герцог Сассекський принц Гаррі домовився з видавництвом Penguin Random House про випуск книги мемуарів, яку видавництво описує як одну з найвідвертіших у своєму жанрі.

Як пише газета Daily Telegraph, книга повинна вийти ближче до кінця 2022 року і може стати черговим ударом по репутації королівської сім'ї після гучного інтерв'ю принца Гаррі і його дружини Меган Маркл знаменитій телеведучій Опрі Вінфрі. Нагадаємо, в тому інтерв'ю вони розповіли, що в родині обговорювали колір шкіри їхнього майбутнього сина.

Принц Гаррі запевняє, що його розповідь про життя в королівській родині буде найчеснішою і безкомпромісною, у видавництві обіцяють найповнішу і вичерпну історію з перших рук, а в Букінгемському палаці кажуть, що здивовані оголошенням про мемуари. Сам принц, втім, стверджує, що обговорював майбутню книгу зі своєю сім'єю в приватному порядку.

Відео дня

Читайте такожПринц Гаррі зізнався, що багато пив, щоб заглушити біль від смерті матері

Гаррі працював над книгою майже рік, за допомогою гестрайтера-володаря Пулітцерівської премії журналіста Джей-Ар Морінгера, відомого як письменник-біограф. За біографією самого Морінгера Джордж Клуні знімає фільм "Ніжний бар", повідомляє Бі-бі-сі.

Вас таке можуть зацікавити новини