Алекс Топольський показав історію знайомства з новою дівчиною / Фото - instagram.com

Як відомо, герой 12-го сезону шоу "Холостяк" Алекс Топольський після фіналу не зміг побудувати стосунки з переможницею Катею Лозовицькою. Пара розлучилася через те, що, за словами Каті, Алекс вимагав увагу до себе, і не давав нічого натомість.

Топольський у своєму Instagram-блозі дав зрозуміти, що він відкритий до стосунків. Так, він опублікував невеликий "фільм" про знайомство з дівчиною в одному з кафе на Балі. Чоловік розповів, що прийшов випити кави і попрацювати з ноутбуком, проте коли побачив дуже красиву незнайомку за сусіднім столиком, думки про роботу відступили на другий план, адже він думав, як би привернути увагу красуні. "Холостяк" вирішив передати їй через офіціанта записку і десерт.

Як показав Алекс у своєму блозі, дівчина відповіла на його романтичне послання з пропозицією познайомитися, проте що саме вона написала - невідомо. 

Втім, такий фільм про кохання Топольського сподобався не всім. У соцмережах його розкритикували. 

Реакція соцмереж

  • "Плачу зі сміху!"
  • "Лютий крінж"
  • "Такі речі мене веселять рівно настільки, щоб під час депресії трохи похвалити себе за адекватність"
  • "Холостяк триває"
  • "Дайте йому терміново "Оскар"

Нагадаємо, після 14 лютого Алекс Топольський показав фото з дівчиною, однак її обличчя не розкривав. Тоді у шанувальників склалося враження, що він перебуває у стосунках, проте після цього більше своє особисте життя бізнесмен не коментував.

Вас також можуть зацікавити новини: