скріншот, серіал "Вороніни"Клюєву було 76 років / скріншот, серіал "Вороніни"

Російський актор Борис Клюєв помер 1-го вересня у віці 76 років. Сьогодні в Москві проходить церемонія прощання із зіркою серіалу "Вороніни", популярного і в Україні.

Черга біля входу в "Малий театр" / vokrug.tv

Так, сьогодні о 11:00 відбудеться церемонія прощання на сцені Малого театру в Москві, в якому служив Клюєв. На вході у театру вже вишикувалася черга. Поховають артиста на Троєкуровському кладовищі, повідомляє vokrug.tv.

На церемонію прощання їдуть і колеги Клюєва / Instagram Катерина Волкова

На церемонію прощання їдуть і колеги Клюєва, серед них актриса Катерина Волкова, також знялася в "Вороніних". Відповідний пост вона опублікувала у своєму Instagram, присвятивши Клюєву короткі слова прощання.

Відео: "360"

  • Відомий актор Борис Клюєв помер 1 вересня на 77-му році життя.
  • Борис Клюєв останні роки боровся з важкою хворобою. У квітні 2018 Клюєв повідомив, що у нього виявили хворобу легенів. Актор назвав ситуацію "серйозною", але при цьому розповів, що в лікарню не лягав.
  • Крім Миколи Петровича в "Вороніних" однією з найбільш знаменитих ролей Клюєва в кіно стала роль графа Рошфора в картині "Д'Артаньян і три мушкетери". Іншою його популярною роботою став фільм "ТАСС уповноважений заявити ...", де він виконав роль шпигуна Тріанона. На початку 1980-х знявся в серії фільмів про Шерлока Холмса, зігравши Майкрофта Холмса, брата знаменитого детектива.
  • У березні 2014 Борис Клюєв підтримав російську агресію проти України, підписавши лист на підтримку політики президента РФ Володимира Путіна з військової інтервенції в Україну.

    Внесений до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці України.