Пародія на Повалій сколихнула мережу / скріншот з відео

В Instagram з'явився фрагмент пародії на інтерв'ю державної зрадниці Таїсії Повалій росіянину Борису Корчевникову.

Путіністку озвучила Катерина Сергєєва. Авторка відео висміює прихильність Повалій до Росії, яка взагалі не розуміє, що вона робить та кого підтримує.

"Борисе, я врятувалася. Учора сходила до ворожки, а ворожка мене запитала: Тая, ти дурепа? А я така: хто це говорить? А вона така: "це я"! А я така: "хто я? поясніть мені". Я не розумію, у мене навіть звивин не залишилося - все на локонах", - каже "Повалій".

На додаток, іронічно здублювали і самого Корчевникова, у якого помітні проблеми з дикцією, через що він не може і "два слова зв'язати".

"Боже, Борисе, я завжди схиляла голову перед твоєю російською. Яка дикція! Ти наче передаєш усю суть вашого народу, тобто суть без суті. І я рада, що примазалася до вас. Я вставила зуби. Шкода, не знайшла клініку, де вставляють мозок", - дублюють Повалій.

У коментарях користувачі висловили своє захоплення авторці відео і пишуть, що її ролик має набагато більше сенсу, ніж саме інтерв'ю.

  • "Навіть дубляж створює Таю більш справжньою і органічною, ніж оригінал. Бо оригінал – це суцільний і бездарний фальш"
  • "Валяюся на підлозі від сміху"
  • "Ну просто!!! Голос Бориса – попадання стовідсоткове!"
  • "Колись Тая співала про чортополох, а тепер сама ним стала"

Хто така Таїсія Повалій та її проросійські погляди

Таїсія Повалій - колишня народна артистка України. Вона була позбавлена цього звання у 2015 році через проросійські погляди та діяльність. Протягом 2012-2014 років займалася політикою в Україні та була депутатом від "Партії регіонів" Віктора Януковича. У серпні 2023 року офіційно отримала громадянство Росії і з вересня 2022 року перебуває під санкціями України. 

Співачка регулярно висловлює свою проросійську позицію та заявляє, що від початку війни для неї "нічого не змінилося". Зрадниця перейшла на бік ворога і тепер в Росії розповідає, що окупанти рятують Україну.

Нагадаємо, раніше зрадниця Таїсія Повалій цинічно прокоментувала свій виступ перед окупантами.

Вас також можуть зацікавити новини: