Навіть у лікарні "Пташка" думає про те, як допомогти військовим на фронті / фото Катерина Поліщук в Facebook

Парамедик Катерина Поліщук, відома як "Пташка" з "Азовсталі", опинилася у лікарні. Дівчина, яка пережила російський полон, налякала фанів, які одразу почали за неї хвилюватися.

Так, "Пташка" показала у Stories руку з катетером. На фото вона позувала у футболці з жартівливим написом "Катястрофа".

"Пташка" показалася у лікарні / скриншот

Згодом Поліщук зробила допис та пояснила, що з нею сталося. Навіть у лікарні вона не припиняє думати про допомогу військовим. "Пташка" збирає гроші на дрони для захисників України. Після одужання вона вже планує їхати на Донбас.

Відео дня

"Поки пані лежать з запаленням (ні, не хитрощів) у лікарні, дрони вже їдуть на гравіювання. Тішусь, що донати продовжують надходити, за декілька днів такими ж темпами я придбаю ще декілька дронів і після одужання завезу їх на Донеччину", - написала Поліщук.

"Пташка" з "Азовсталі" опинилася у лікарні  / скриншот

У коментарях користувачі бажають "Пташці" швидкого одужання. Також вони дякують дівчині за усе, що вона робить. Коментатори пишуть:

  • "Швидкого одужання та відновлення! Слава ЗСУ!"
  • "Пташечко, одужуй, дякує тобі Вінниця"
  • "Одужуй, Пташко, і лети далі, робити добрі справи".

Хто така "Пташка" з "Азовсталі"

Парамедик "Пташка" перебувала на "Азовсталі" під час боїв за Маріуполь. Вона допомагала військовим та потрапила до російського полону у травні 2022 року, разом з іншими медиками та захисниками України. Мама "Пташки" повідомляла, що її донька перебувала у колонії в Оленівці. Окупанти знімали з дівчиною відео та стверджували, що вона снайперка.

22 вересня Україна обміняла "Пташку", вагітних захисниць України, найбільш відомих командирів та чимало захисників України на кума Путіна Віктора Медведчука та російських полонених. Після цього Поліщук розповіла, що вона втратила нареченого на війні

Вас також можуть зацікавити новини: