За словами Садальського, знімки були зроблені в 1975 році / фото instagram.com/alla_orfey

Російський актор Станіслав Садальський привітав Аллу Пугачову з 74-річчям. Він показав фото молодої Примадонни. Рідкісні знімки артист опублікував в Instagram.

"Привітаємо Алусю. Алла співає про любов.. І тому благословенна. "Якщо людина здатна любити, всі її рани зціляться... Найпотаємнішу частину вашої істоти можна зцілити тільки Любов'ю", - написав Садальський.

На архівних фото молода Пугачова зовсім інша. За словами Садальського, знімки були зроблені в 1975 році. Тоді Примадонні було приблизно 26 років. Молода Пугачова проходила проби на фільм "Центровий з піднебесся".

Відео дня

"Алла пробувалася на головну роль, але в підсумку в картині зіграла випускниця ГІТІСу Люда Суворкіна, а Пугачова заспівала за неї", - розповів Садальський.

Архівні фото Пугачової - як вона виглядала в молодості

Садальський показав молоду Пугачову на архівних фото / скріншот

На архівних фото Пугачова позує з "бровами-ниточками" і густим чубчиком. Тоді у Примадонни ще була характерна "щербинка" між зубами. Однак у співачки вже було характерне підборіддя і яскравий погляд.

Реакція мережі

У коментарях користувачі приєдналися до привітань. Багато хто також відзначив, що Пугачова була дуже милою в молодості. Коментатори пишуть:

  • "Просто не впізнати, як Майкла Джексона в молодості і після"
  • "Дуже поважаю і люблю Пугачову. З днем народження!"
  • "Вітаємо красиву і талановиту нашу Алочку".

Нагадаємо, Пугачова в свій день народження поділилася сміливими планами.

Вас також можуть зацікавити новини: