Максим Галкін / фото instagram.com/maxgalkinru

Російський шоумен Максим Галкін розповів, як одного разу співак Микола Басков отруїв своїх зіркових колег.

Інцидент стався під час святкування дня народження дружини Олександра Буйнова, пише sobesednik.ru.

"Було чудове свято, таке напруження йшло! Ближче до 12 ночі приїхав Коля. Він був дуже веселий – тоді він ще не дотримувався ніяких дієт та дозволяв собі випити. Коля відчув, що треба якось влитися в компанію. І став співати. Ну як співати – під'єднав телефон до розетки, скачав свої фонограми з Інтернету і відкривав під них рот", – розповів Галкін.

Відео дня

Читайте також"Люблю молодих!": Алла Пугачова побешкетувала на відео"Ми були щасливі: все-таки свої люди! Але Коля відчував, що чогось не вистачає. Тоді він вирішив трошки звеселити свято і подумав, що потрібен спецефект. Не перериваючи співу, Коля витягнув здоровий вогнегасник. У той момент ми зрозуміли, що зараз буде катастрофа. Першою зрозуміла Пугачова. Вона мені каже: "Я піду покурю!" – додав шоумен.

За словами Галкіна, тоді ніхто не знав, що Басков перший раз "спілкувався" з вогнегасником.

"А той вогнегасник був хімічний. Коля як дав залп! Загинуло все на цьому святі: їжа, настрій, вбрання. Лайма вийшла з зачіскою – у неї ніколи так волосся не стояло! І в чому унікальність Колі: він, не зупинявся, розбризкував на нас порошок, поливав хімією і кричав: "Рятуйтеся, це небезпечно!" – розповів Галкін.

Вас також можуть зацікавити новини